Sponsorerna i rampljuset

Det är dags för en presentation av årets sju underbara sponsorer!

 

Först ut är vår exklusiva mäklarsponsor  Svensk Fastighetsförmedling som håller till på Göteborgsvägen i Sävedalen. Mäklarfirman med koll på försäljningar i Partille och östra Göteborg

 

Huvudsponsor

I love pizza har varit med oss redan från starten 2014  och vi är så glada för detta. Att pizzerian vunnit flera priser och utmärkelser talar för sig självt!

 

Utby Hair är med och stöttar oss sedan loppis nummer två. Utby Hair är den lokala salongen med kunskapen och utbudet du behöver för att vårda och skapa den stil som passar dig.

 

Livsby är nykomling både här i Utby och som sponsor till loppisen. Missa inte denna pärla som har ett underbart sortiment av allt från delikatesser till växter.

 

Beachcenter håller till i grannområdet Kviberg. Här kan du både spela volleyboll, äta mat och ta en öl. Efter årets loppis bjuder de in till afterloppis med fina erbjudanden både från grillen och baren.

 

Komini media är en liten och personlig reklambyrå med rötterna här i Utby. Komini trampar hellre nya stigar än går i gamla.

 

 

Klubbans godis håller till på Slåttängsgatan 42 och här hittar du både godis och delikata bakverk.  Alldeles bakom Klubbans ligger en stor och härlig lekplats.