Årets sponsorer 2018

Även i år har vi fina loppiskompisar tillika sponsorer som gör det möjligt för oss att skapa den här speciella dagen. Alla bilder är länkade till företagets hemsida.

Exklusiv mäklarsponsor i år är Era Real Estate som förmedlar många objekt i Utby och som med sitt personliga engagemang ger det lilla extra både för säljare och köpare.

 

Huvudsponsorer:

I Love Pizza – vår allra första sponsor som trodde på vår idé och engagemang redan 2014, alltid vid vår sida år efter år. <3
Fantastiska pizzor, sallader och kebab – alltid serverat med passion och ett leende.

Huvudsponsor

 

Beach Center – Utbys exotiska hak i Kviberg för såväl nöje och motion som god mat och dryck.  Maten är inspirerad från världens stränder och kan avnjutas både inne och ute. Naturligtvis kan man spela massor av härlig beachvolley här, t.ex. på lunchen.

 

InSafety – vår alldeles nyaste loppiskompis med din säkerhet i fokus. InSafety erbjuder bl.a. inbrottslarm, kameraövervakning och passersystem. De jobbar med den senaste tekniken och jobbar med trygghet och säkerhet för såväl privatperson som företag.

 

 

Sponsorer:

Utby Hair – den lokala frisören med det stora hjärtat och med kärlek till hår i alla färger, former och varianter och gör allt för att du ska bli nöjd och känna dig fin.