Välkommen på folkfest 28 augusti 2021

Promenera, fynda och håll avstånd.

Efter ett års uppehåll på grund av pandemin så öppnar Utby sina trädgårdar igen för promenadloppis. Den 28 augusti 2021, kl 10-15, kan du promenera, fynda och ta en fika i någons trädgård.

Alla säljare uppmanas att följa Folkhälsomyndighetens restriktioner och se till att avstånd hålls vid loppisborden. På så sätt hoppas vi att årets loppis kan bli coronasäkert, klimatsmart och socialt, på avstånd såklart! 😉 Efter ett års uppehåll har vi nu fått grönt ljus från tillståndsenheten på polisen att ha loppis i Utby.

Eftersom varje säljare ansvarar för sin loppis i sin trädgård så behöver vi inte ha ett tillstånd. Därför är det viktigt att ingen loppis sker på offentlig mark. Vi i loppiskommittén tar inte ansvar för loppisarna utan samordnar enbart kommunikationen kring evenemanget och gör en karta över loppisområdet. Alla behöver därför tar ansvar för sin egen loppis. Restriktionerna har också lättat för allmänna sammankomster men alla säljare uppmanas ändå att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tänka över hur loppisen kan bli coronasäker.

Vill du som säljare vara med på den digitala kartan över loppisen så anmäl dig här. Anmälan till loppisen 2021.