Om Utby Promenadloppis

Vi som håller i trådarna är ett gäng glada personer som arbetar ideellt för att skapa en trevlig dag för utbybor och alla som vill dela dagen med oss.

Kom och fynda och fika längs Utbys mysiga gator.

Lördag den 29 augusti kl. 10-15 fyller hundratals Utby-bor sina trädgårdar och garageuppfarter med loppisfynd. Efter fem fantastiska succéår med Utby Promenadloppis vågar vi lova att det sjätte blir lika härlig eller kanske ännu bättre.

För att ta dig till Utby, hoppa på buss 58 eller 519 från Nils Ericssons terminalen, alternativt ta spårvagn 7,11 eller 6 till Bellevue och byt till någon av bussarna där. Det tar ca 20 min från centralen. Första hållplatsen i Utby är Orrebacksgatan. Om du väljer 58:an är ett alternativ är att gå av vid Utbys sista hållplats, Valborgsmässogatan, och fynda bland alla tvärgator längs den två kilometer långa Slåttängsgatan. Tar du 519 gå av vid Frimästaregatan och arbeta dig mot Fjällboskolan och därefter mot Utby.

Det går också mycket bra cykelvägar hela vägen från centrum, planera din rutt här.

Glöm inte att Utby är stort och sträcker sig ända upp till Bergsjön ena hållet och Partille åt det andra. Se kartan.
Passa på att fynda på ställen inte så många andra hittar till!

Bor du i Utby och vill sälja? Det är gratis och fritt fram att stå och sälja vid sin uppfart eller i sin trädgård. Om du vill synas på loppiskartan, anmäler du dig senast 21 augusti på Utby Promenadloppis hemsida.

Är du intresserad av att sponsra loppisen? Kontakta oss via hemsidans kontaktformulär eller via mejl info@utbypromenadloppis.se

Tips och råd:

• Skaffa Swish – en betaltjänst där du kan använda din telefon för att betala för dina fynd. Vi har även uppmuntrat våra säljare att ladda ner detta. Enkelt och gratis och du slipper kontanthantering. www.getswish.se

• Ha med dig växelpengar, det finns ingen uttagsautomat i Utby.

• Ha koll på Loppiskartan där vi märkt ut alla adresser med loppisstånd.

• Det finns många lekplatser runtom i området.

• Det är lite trångt så vi rekommenderar alla att lämna bilen hemma, både säljare och besökare!

Varmt välkomna till Utby!