Besök Utby Kulturförening under loppisen!

Kom och besök Utby kulturförening i vår lokal Kulturlyckan (adress: Österlyckan 3).  Ta en paus vid vår servering, där det finns korv (veg & kött), glass & gofika. Du kan handla på utsidan, men vi släpper även in ett begränsat antal att sitta inne – i linje med loppisens rekommendationer för att minska smittspridning. Loppisförsäljning kommer finnas utanför lokalen, där vi säljer inredning från caféet, kläder, böcker med mera. Alla intäkter går oavkortat till föreningen.

Utby kulturförening är en ideell förening som arrangerar diverse kulturevenemang i Utby för alla åldersgrupper så som tipspromenader, workshops, julmarknader, barnbio, skräpplockardagar, föreläsningar och AW. I år har vi varit tvungna att pausa mycket av vår verksamhet på grund av Corona. Men vi laddar och längtar efter att köra igång så snart vi kan! Vi kämpar också för att kunna klara ekonomin så att vi kan behålla lokalen – så allt stöd mottages tacksamt.  

Passa på att prata med oss i föreningen, vi vill ha fler ha idéer och fler aktiva medlemmar. Och bli medlem om du inte redan är det.

Varmt välkomna!